Vegán egytáltészta
Hozzávalók
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
felforraljuk.
Fedő alatt, közepes hőfokon főzzük, míg a tészta megpuhul kb. 9-10 perc, közben alkalmanként megkeverjük. Hozzáadjuk a Creme VEGA-t, majd a tésztát sóval, borssal és a pirospaprikával ízesítjük.
Tippek:
250 g fagyasztott spenót helyett használhatunk 300 g friss spenótot is, amit csak a végén keverünk bele.
Vegán egytáltészta
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
felforraljuk.
Fedő alatt, közepes hőfokon főzzük, míg a tészta megpuhul kb. 9-10 perc, közben alkalmanként megkeverjük. Hozzáadjuk a Creme VEGA-t, majd a tésztát sóval, borssal és a pirospaprikával ízesítjük.
Tippek:
250 g fagyasztott spenót helyett használhatunk 300 g friss spenótot is, amit csak a végén keverünk bele.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?