Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán kókuszpuding málnával

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4-6 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4-6 adag elkészítéséhez

Pudinghoz:

40 g cukor (2 púpozott evőkanál)
500 ml kókuszital

Szóráshoz:

kb. 5 evőkanál kókuszreszelék (kb. 35 g)

Málnapüréhez:

150 g málna
4-5 teáskanál porcukor

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A málnát szemezzük és pürésítjük, majd porcukorral ízesítjük.

Elkészítés:

A pudingport összekeverjük a cukorral, majd fokozatosan legalább 6 evőkanál kókuszitallal simára keverjük. A maradék kókuszitalt felforraljuk, majd a kikevert pudingport habverővel belekeverjük és további 1 percig állandó keverés mellett főzzük. Az elkészült pudingba a Creme VEGA-t még melegen belekeverjük. A puding forró felületét frissen tartó fóliával rögtön lefedjük, hogy ne bőrösödjön meg. A vegán kókuszpudingot egy kicsit hagyjuk kihűlni.
A kókuszreszeléket bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, majd egy tányérra rakjuk és hűlni hagyjuk.
A vegán kókuszpudingot, a málnapürét és a kókuszreszeléket felváltva 2-2 rétegeben kis desszertpoharakba töltjük, és azonnal tálaljuk.

Tippek:

A vegán kókuszpudingot mentával és málnával díszítjük.
Friss málna helyett használhatunk mirelit gyümölcsöt is.
A többrétegű, dekoratív Vegán kókuszpuding málnával gazdagított pohárkrém desszert.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
7 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
27 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
32 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-06-13
0 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!