Vegán kókuszpuding málnával
Hozzávalók
Pudinghoz:
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
40 g cukor (2 púpozott evőkanál)
500 ml kókuszital
150 g Dr. Oetker Créme VEGA
Szóráshoz:
kb. 5 evőkanál kókuszreszelék (kb. 35 g)
Málnapüréhez:
150 g málna
4-5 teáskanál porcukor
Elkészítés
Előkészítés:
A málnát szemezzük és pürésítjük, majd porcukorral ízesítjük.
Elkészítés:
A pudingport összekeverjük a cukorral, majd fokozatosan legalább 6 evőkanál kókuszitallal simára keverjük. A maradék kókuszitalt felforraljuk, majd a kikevert pudingport habverővel belekeverjük és további 1 percig állandó keverés mellett főzzük. Az elkészült pudingba a Creme VEGA-t még melegen belekeverjük. A puding forró felületét frissen tartó fóliával rögtön lefedjük, hogy ne bőrösödjön meg. A vegán kókuszpudingot egy kicsit hagyjuk kihűlni.
A kókuszreszeléket bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, majd egy tányérra rakjuk és hűlni hagyjuk.
A vegán kókuszpudingot, a málnapürét és a kókuszreszeléket felváltva 2-2 rétegeben kis desszertpoharakba töltjük, és azonnal tálaljuk.
A kókuszreszeléket bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, majd egy tányérra rakjuk és hűlni hagyjuk.
A vegán kókuszpudingot, a málnapürét és a kókuszreszeléket felváltva 2-2 rétegeben kis desszertpoharakba töltjük, és azonnal tálaljuk.
Tippek:
A vegán kókuszpudingot mentával és málnával díszítjük.
Friss málna helyett használhatunk mirelit gyümölcsöt is.
Friss málna helyett használhatunk mirelit gyümölcsöt is.
Kedvencnek jelölöm
Vegán kókuszpuding málnával
Hozzávalók
kb. 4-6 adag elkészítéséhez
Szóráshoz:
kb. 5 evőkanál kókuszreszelék (kb. 35 g)
Málnapüréhez:
150 g málna
4-5 teáskanál porcukor
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A málnát szemezzük és pürésítjük, majd porcukorral ízesítjük.
Elkészítés:
A pudingport összekeverjük a cukorral, majd fokozatosan legalább 6 evőkanál kókuszitallal simára keverjük. A maradék kókuszitalt felforraljuk, majd a kikevert pudingport habverővel belekeverjük és további 1 percig állandó keverés mellett főzzük. Az elkészült pudingba a Creme VEGA-t még melegen belekeverjük. A puding forró felületét frissen tartó fóliával rögtön lefedjük, hogy ne bőrösödjön meg. A vegán kókuszpudingot egy kicsit hagyjuk kihűlni.
A kókuszreszeléket bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, majd egy tányérra rakjuk és hűlni hagyjuk.
A vegán kókuszpudingot, a málnapürét és a kókuszreszeléket felváltva 2-2 rétegeben kis desszertpoharakba töltjük, és azonnal tálaljuk.
A kókuszreszeléket bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, majd egy tányérra rakjuk és hűlni hagyjuk.
A vegán kókuszpudingot, a málnapürét és a kókuszreszeléket felváltva 2-2 rétegeben kis desszertpoharakba töltjük, és azonnal tálaljuk.
Tippek:
A vegán kókuszpudingot mentával és málnával díszítjük.
Friss málna helyett használhatunk mirelit gyümölcsöt is.
Friss málna helyett használhatunk mirelit gyümölcsöt is.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?