![Vegán kókuszpuding málnával](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31394/vegan-kokuszpuding-malnaval-14744.jpg)
Vegán kókuszpuding málnával
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Pudinghoz:
Szóráshoz:
Málnapüréhez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A kókuszreszeléket bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, majd egy tányérra rakjuk és hűlni hagyjuk.
A vegán kókuszpudingot, a málnapürét és a kókuszreszeléket felváltva 2-2 rétegeben kis desszertpoharakba töltjük, és azonnal tálaljuk.
Tippek:
Friss málna helyett használhatunk mirelit gyümölcsöt is.
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Vegán kókuszpuding málnával
Hozzávalók
kb. 4-6 adag elkészítéséhez
Szóráshoz:
Málnapüréhez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A kókuszreszeléket bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, majd egy tányérra rakjuk és hűlni hagyjuk.
A vegán kókuszpudingot, a málnapürét és a kókuszreszeléket felváltva 2-2 rétegeben kis desszertpoharakba töltjük, és azonnal tálaljuk.
Tippek:
Friss málna helyett használhatunk mirelit gyümölcsöt is.
![A többrétegű, dekoratív Vegán kókuszpuding málnával gazdagított pohárkrém desszert.](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31394/vegan-kokuszpuding-malnaval-14744.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?