Vegán majonéz
Hozzávalók
1 pohár Dr. Oetker Creme Vega
2 teáskanál mustár
1 teáskanál citromlé
1 teáskanál agavészirup
125 ml étolaj, pl. napraforgóolaj
só
frissen őrölt bors
2 szál tárkony
Elkészítés
Elkészítés:
Tegyük a Creme Vega-t, a mustárt, a citromlevet és az agavészirupot egy keverőtálba. Keverjük össze botmixerrel, fokozatosan, vékony sugárban adagolva az olajat, amíg a keverék besűrűsödik. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Vágjuk finomra a tárkonyt, és keverjük hozzá.
Tippek:
Az agavészirup helyett juharszirup is használható.
A tárkony metélőhagymával vagy petrezselyemmel is helyettesíthető.
A vegán majonéz körülbelül 6 napig eláll a hűtőben.
A tárkony metélőhagymával vagy petrezselyemmel is helyettesíthető.
A vegán majonéz körülbelül 6 napig eláll a hűtőben.
Kedvencnek jelölöm
Vegán majonéz
Hozzávalók
kb. 6 adag elkészítéséhez
1 pohár Dr. Oetker Creme VEGA
2 teáskanál mustár
1 teáskanál citromlé
1 teáskanál agavészirup
125 ml étolaj, pl. napraforgóolaj
só
frissen őrölt bors
2 szál tárkony
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Tegyük a Creme Vega-t, a mustárt, a citromlevet és az agavészirupot egy keverőtálba. Keverjük össze botmixerrel, fokozatosan, vékony sugárban adagolva az olajat, amíg a keverék besűrűsödik. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Vágjuk finomra a tárkonyt, és keverjük hozzá.
Tippek:
Az agavészirup helyett juharszirup is használható.
A tárkony metélőhagymával vagy petrezselyemmel is helyettesíthető.
A vegán majonéz körülbelül 6 napig eláll a hűtőben.
A tárkony metélőhagymával vagy petrezselyemmel is helyettesíthető.
A vegán majonéz körülbelül 6 napig eláll a hűtőben.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?