Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán majonéz

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 6 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 6 adag elkészítéséhez

2 teáskanál mustár
1 teáskanál citromlé
1 teáskanál agavészirup
125 ml étolaj, pl. napraforgóolaj
frissen őrölt bors
2 szál tárkony
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Tegyük a Creme Vega-t, a mustárt, a citromlevet és az agavészirupot egy keverőtálba. Keverjük össze botmixerrel, fokozatosan, vékony sugárban adagolva az olajat, amíg a keverék besűrűsödik. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Vágjuk finomra a tárkonyt, és keverjük hozzá.

Tippek:

Az agavészirup helyett juharszirup is használható.
A tárkony metélőhagymával vagy petrezselyemmel is helyettesíthető.
A vegán majonéz körülbelül 6 napig eláll a hűtőben.
Vegán majonéz

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
10 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
9 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!