![Vegán répatortácskák](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31301/vegan-repatortacskak-14324.jpg)
Vegán répatortácskák
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Vastagfalú pohárhoz (kb. 250 ml):
Tésztához:
Vegán krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 160°C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140°C (előmelegítve)
Elkészítés:
A kétfajta lisztet és a sütőport keverőtálban összekeverjük. Hozzáadjuk a sárgarépát és a többi hozzávalót, és az egészet konyhai robotgéppel (habverő) röviden összekeverjük. A tésztát az előkészített poharakba töltjük és egy tepsibe (kb.35x40 cm) állítjuk őket, majd a sütő alsó részében elhelyezett sütőrácsra helyezzük és megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A kókuszzsírt kis edényben a tűzhelyen vagy mikróban megolvasztjuk. Összekeverjük a Creme Vega-val, a reszelt citromhéjjal és a porcukorral, majd a hűtőszekrénybe tesszük.
Díszítés:
A kis süteményeket pohárban rácson hagyjuk kihűlni, majd kivesszük a poharakból. A krémmel és a mogyoródarabokkal díszítjük, ízlés szerint friss mentával tálaljuk.
Tipp:
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Vegán répatortácskák
Hozzávalók
6 adag elkészítéséhez
Vastagfalú pohárhoz (kb. 250 ml):
Tésztához:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 160°C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140°C (előmelegítve)
Elkészítés:
A kétfajta lisztet és a sütőport keverőtálban összekeverjük. Hozzáadjuk a sárgarépát és a többi hozzávalót, és az egészet konyhai robotgéppel (habverő) röviden összekeverjük. A tésztát az előkészített poharakba töltjük és egy tepsibe (kb.35x40 cm) állítjuk őket, majd a sütő alsó részében elhelyezett sütőrácsra helyezzük és megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A kókuszzsírt kis edényben a tűzhelyen vagy mikróban megolvasztjuk. Összekeverjük a Creme Vega-val, a reszelt citromhéjjal és a porcukorral, majd a hűtőszekrénybe tesszük.
Díszítés:
A kis süteményeket pohárban rácson hagyjuk kihűlni, majd kivesszük a poharakból. A krémmel és a mogyoródarabokkal díszítjük, ízlés szerint friss mentával tálaljuk.
Tipp:
![Vegán répatortácskák](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31301/vegan-repatortacskak-14324.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?