Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán szendvicskrém szárított paradicsommal

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

100 g szárított paradicsom olajban
kb. 5 evőkanál aprított bazsalikomlevél
1 teáskanál citromlé
frissen őrölt bors
fűszerpaprika
cukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A paradicsomot megmossuk, lecsöpögtetjük és kis darabokra vágjuk. A Creme VEGA-t összekeverjük a paradicsommal, a bazsalikommal és a citromlével. A vegán szendvicskrémet a fűszerekkel ízesítjük és némi cukorral ízesítjük.

Tippek:

A szendvicskrémet tetszés szerint kiegészíthetjük pirított mogyoróval és magokkal, pl. kesudióval vagy napraforgómaggal.
A vegán szendvicskrémet tálalhatjuk pl. bagettel.
Vegán szendvicskrém szárított paradicsommal gazdagított, mártogatósként is bevethető finomság.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
6 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
16 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
24 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!