
Zabpehelykenyér



Hozzávalók
Püspökkenyér formához (kb. 30 x 11 cm):
Tésztához:
Szóráshoz:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
A sütőformát a sütő alsó részében lévő rácsra tesszük és a kenyeret megsütjük.
Sütési idő: kb. 45-50 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A kenyeret 15 percig a formában hagyjuk hűlni, majd kivesszük, sütőrácsra borítjuk, és hagyjuk kihűlni.
Tipp:


Zabpehelykenyér
Hozzávalók
kb. 16 szelet elkészítéséhez
Püspökkenyér formához (kb. 30 x 11 cm):
Tésztához:
Szóráshoz:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
A sütőformát a sütő alsó részében lévő rácsra tesszük és a kenyeret megsütjük.
Sütési idő: kb. 45-50 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A kenyeret 15 percig a formában hagyjuk hűlni, majd kivesszük, sütőrácsra borítjuk, és hagyjuk kihűlni.
Tipp:

Legújabb cikkek

Sajttorta, az amerikai kedvenc
A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!


Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban
A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!


Készítsünk látványos süteményeket egyszerű praktikákkal!
Kreatív, mutatós sütiket készíteni egyáltalán nem ördöngösség! Az alábbi trükkök segítenek, hogy te is elkápráztathasd vendégeidet a legújabb desszertcsodáddal.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?