
Zabpelyhes keksz


Hozzávalók
Zabpelyhes keksz
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Diónyi gombóckákat gyúrunk belőle, sütőpapíros tepsire tesszük, majd jól kilapítjuk, és mehet is 10-13 percre a sütőbe.
(Akkor jó, ha már szép barna, ekkor vegyük ki. Várjuk meg míg kihűl, csak ezután tegyük át a tányérra.)
Tálalás


Zabpelyhes keksz
Hozzávalók
Zabpelyhes keksz
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Diónyi gombóckákat gyúrunk belőle, sütőpapíros tepsire tesszük, majd jól kilapítjuk, és mehet is 10-13 percre a sütőbe.
(Akkor jó, ha már szép barna, ekkor vegyük ki. Várjuk meg míg kihűl, csak ezután tegyük át a tányérra.)
Tálalás

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?