
Zalán kedvence


Hozzávalók
Piskótához:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
A pudingot megfőzzük. A margarint habosra kavarjuk, hozzáadjuk a gesztenyepürét és a kihűlt pudingot. A piskótára kenjük a krémet. A zselatin port elkeverjük a cukorral és a vízzel (vagy meggylevél) 1 percig kicsi lángom melegítjük, majd hozzáadjuk a magozott meggyet vagy cseresznyét, és a krém tetejére öntjük!



Zalán kedvence
Hozzávalók
Krémhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A pudingot megfőzzük. A margarint habosra kavarjuk, hozzáadjuk a gesztenyepürét és a kihűlt pudingot. A piskótára kenjük a krémet. A zselatin port elkeverjük a cukorral és a vízzel (vagy meggylevél) 1 percig kicsi lángom melegítjük, majd hozzáadjuk a magozott meggyet vagy cseresznyét, és a krém tetejére öntjük!


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?