![Zöldséges polenta-szendvics](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31356/zoldseges-polenta-szendvics-14452.jpg)
Zöldséges polenta-szendvics
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Polenta-masszához:
Ezenkívül:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A parmezánt egy mély tányérba reszeljük. A tojásokat felverjük. A szendvicseket először a tojásban, majd a parmezánban megforgatjuk. A panírt rányomjuk. Bevonatos serpenyőben olajat forrósítunk, és a polenta-szendvicsek mindkét oldalát alacsony hőmérsékleten aranybarnára sütjük.
Tippek:
A szendvics hidegen is ízletes.
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Zöldséges polenta-szendvics
Hozzávalók
24 szelet elkészítéséhez
Polenta-masszához:
Ezenkívül:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A parmezánt egy mély tányérba reszeljük. A tojásokat felverjük. A szendvicseket először a tojásban, majd a parmezánban megforgatjuk. A panírt rányomjuk. Bevonatos serpenyőben olajat forrósítunk, és a polenta-szendvicsek mindkét oldalát alacsony hőmérsékleten aranybarnára sütjük.
Tippek:
A szendvics hidegen is ízletes.
![Zöldséges polenta-szendvics](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31356/zoldseges-polenta-szendvics-14452.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?