Sütemények

Tippek és trükkök a tökéletes sütemények elkészítéséhez.
A zselatinnal elkészített torta mennyi idő múlva lesz szeletelhető?
Mi történik, ha a tortazselét főzés után egyszerre a tortára öntjük?
Mit tegyünk, ha a vajas, linzer tésztánk lágy lesz és kezelhetetlen, mert ragad?
Mit történik, ha nem melegítjük elő a sütőt?
A tojásfehérjébe mikor tegyük bele a cukrot?
Linzerhez milyen margarint használjunk?
Milyen legyen a hozzávalók hőmérséklete?
A sütő melyik részébe tegyük a tepsi süteményt?
A formában elkészített süteményeket mikor vegyük ki a formából?
Hogyan készítsünk tökéletes omlós- vagy linzertésztát?
Mit csináljak, ha a mák-, dió-, vagy mogyoró töltelékünk túl lágy lesz?
Ha a recept 24 cm-es tortaformát ír, de nekünk nincs a megadott méret csak nagyobb, mit tegyek?
Kicsit több lett a margarin a recepthez, nyugodtan használhatjuk?
A sütemény felszínét mikor kell villával megszurkálni?
Miért kell a fánk tésztába némi rumot tenni?
Hogyan lesz tökéletes cukormázunk?
Honnan tudjuk, hogy mikor készült el a sütemény?
Piskóta készítésénél ki kell kenni a forma szélét is?
Mérleg nélkül mérhetünk bögre segítségével?
Folyadékot mérhetünk poharakkal, csészével?
Mérhetünk kanállal?
Miért kell egy csipet só a süteményekbe?
Mit jelent az, hogy gőz felett kell megolvasztani a csokoládét?
Ha a receptben friss gyümölcs van, használhatunk helyette fagyasztott, kiolvasztott gyümölcsöt?
Krémes süteményeket mikor tudjuk biztonságosan, szépen szeletelni?
Lekvárral vagy gyümölccsel készült süteményt, tortát lehet fagyasztani?
Hogyan használjuk az őrölt zselatint?
Hogyan nyújtsuk ki a kész fondant?
Mit tegyünk, ha nincs otthon sütőpor?
Mitől lesz puha, könnyű a piskótánk?

Receptajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
1 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
4 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Kapcsolódó cikkek

Dátum 2021-04-16
0 Kedvelés

Könnyű desszertek tavaszra

A nagy húsvéti eszem-iszom után jól esnek a könnyedebb édességek. Szerencsére ilyenkor már melegszik az idő, és eleve nem kívánjuk a nehéz ételeket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2021-04-07
0 Kedvelés

Színezd újra! Látványos sütemények Fekete kakaóval

Kakaós sütemények fekete csavarral! Ha nemcsak a finom ízek, hanem az izgalmas, látványos küllem is számít egy sütinél, akkor a Dr. Oetker Fekete zsírszegény kakaópor a te terméked lesz!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2021-04-01
1 Kedvelés

Dekoráció helyett egy látványos süti – mohatorta

Nincs ötletünk a húsvéti dekorációra? Semmi gond! Készítsünk egy igazán látványos sütit az asztalra, a mohatortát!

Elolvasom Elolvasom

Lekvárok, szörpök, befőttek

1 Kedvelés

Tippek és trükkök a tökéletes befőzéshez.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2021-03-19
1 Kedvelés

Húsvéti brunch

Közeleg a húsvét, bár a jelenlegi helyzetben a nagy családi események valószínűleg elmaradnak, de szűk körben is feldobhatjuk a húsvéti lakomát. Lenyűgöző receptjeink igazán csodássá varázsolják az ünnepi asztalt!

Elolvasom Elolvasom

Sütemények

1 Kedvelés

Tippek és trükkök a tökéletes sütemények elkészítéséhez.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!