Sütemények

Tippek és trükkök a tökéletes sütemények elkészítéséhez.

A zselatinnal elkészített torta mennyi idő múlva lesz szeletelhető?
Mi történik, ha a tortazselét főzés után egyszerre a tortára öntjük?
Mit tegyünk, ha a vajas, linzer tésztánk lágy lesz és kezelhetetlen, mert ragad?
Mit történik, ha nem melegítjük elő a sütőt?
A tojásfehérjébe mikor tegyük bele a cukrot?
Linzerhez milyen margarint használjunk?
Milyen legyen a hozzávalók hőmérséklete?
A sütő melyik részébe tegyük a tepsi süteményt?
A formában elkészített süteményeket mikor vegyük ki a formából?
Hogyan készítsünk tökéletes omlós- vagy linzertésztát?
Mit csináljak, ha a mák-, dió-, vagy mogyoró töltelékünk túl lágy lesz?
Ha a recept 24 cm-es tortaformát ír, de nekünk nincs a megadott méret csak nagyobb, mit tegyek?
Kicsit több lett a margarin a recepthez, nyugodtan használhatjuk?
A sütemény felszínét mikor kell villával megszurkálni?
Miért kell a fánk tésztába némi rumot tenni?
Hogyan lesz tökéletes cukormázunk?
Honnan tudjuk, hogy mikor készült el a sütemény?
Piskóta készítésénél ki kell kenni a forma szélét is?
Mérleg nélkül mérhetünk bögre segítségével?
Folyadékot mérhetünk poharakkal, csészével?
Mérhetünk kanállal?
Miért kell egy csipet só a süteményekbe?
Mit jelent az, hogy gőz felett kell megolvasztani a csokoládét?
Ha a receptben friss gyümölcs van, használhatunk helyette fagyasztott, kiolvasztott gyümölcsöt?
Krémes süteményeket mikor tudjuk biztonságosan, szépen szeletelni?
Lekvárral vagy gyümölccsel készült süteményt, tortát lehet fagyasztani?
Hogyan használjuk az őrölt zselatint?
Hogyan nyújtsuk ki a kész fondant?
Mit tegyünk, ha nincs otthon sütőpor?
Mitől lesz puha, könnyű a piskótánk?

Receptajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
8 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
18 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
19 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
13 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Kapcsolódó cikkek

Dátum 2023-03-22
0 Kedvelés

Bemutatkozik a Cuisine VEGA, a vegán főzőtejszín alternatíva

Tejmentesen étkezel? Esetleg vegán módon táplálkozol? A selymes főzőtejszín nyújtotta élményről így sem kell lemondanod, erre kínál megoldást a Dr. Oetker új terméke, a Cuisine VEGA.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-03-20
0 Kedvelés

Variációk tiramisura

Az olasz eredetű édesség megunhatatlan! Akár a klasszikus recept alapján készítjük, akár „csavarunk” egyet rajta, a krémes-babapiskótás desszert sikere garantált!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-02-06
1 Kedvelés

Túl a fánkon – édes ötletek farsangra

Amióta világ a világ, a farsang egyet jelent a fánkkal. A klasszikus szalagos, csöröge vagy túrófánk mellé viszont még sok mással is készülhetünk a buliba kicsik és nagyok örömére.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-01-31
2 Kedvelés

Töltsük fel a vitaminraktárainkat!

A tél vége felé hatalmas szükségünk van egy kis vitaminpótlásra. Válogassunk szezonális alapanyagokból, és süssünk tápanyagokban gazdag finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-12-16
0 Kedvelés

Pitesütésre fel! Változatos formák, izgalmas töltelékek

A pite sosem unalmas! Készíthetjük nagyra és falatnyira, a tetejét kedvünkre dekorálhat-juk. Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy mennyi töltelék variáció létezik!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-12-15
0 Kedvelés

Brownie-tól a mézeskalácsig: süss és díszíts kreatívan karácsonyra!

Legyen az idei karácsony igazán kreatív! Engedd szabadon a fantáziád, és készíts finom, ötletes sütiket a családdal vagy a barátokkal, ebben segítenek a Dr. Oetker ünnepi termé-kei.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!