Sütemények

Tippek és trükkök a tökéletes sütemények elkészítéséhez.

A zselatinnal elkészített torta mennyi idő múlva lesz szeletelhető?
Mi történik, ha a tortazselét főzés után egyszerre a tortára öntjük?
Mit tegyünk, ha a vajas, linzer tésztánk lágy lesz és kezelhetetlen, mert ragad?
Mit történik, ha nem melegítjük elő a sütőt?
A tojásfehérjébe mikor tegyük bele a cukrot?
Linzerhez milyen margarint használjunk?
Milyen legyen a hozzávalók hőmérséklete?
A sütő melyik részébe tegyük a tepsi süteményt?
A formában elkészített süteményeket mikor vegyük ki a formából?
Hogyan készítsünk tökéletes omlós- vagy linzertésztát?
Mit csináljak, ha a mák-, dió-, vagy mogyoró töltelékünk túl lágy lesz?
Ha a recept 24 cm-es tortaformát ír, de nekünk nincs a megadott méret csak nagyobb, mit tegyek?
Kicsit több lett a margarin a recepthez, nyugodtan használhatjuk?
A sütemény felszínét mikor kell villával megszurkálni?
Miért kell a fánk tésztába némi rumot tenni?
Hogyan lesz tökéletes cukormázunk?
Honnan tudjuk, hogy mikor készült el a sütemény?
Piskóta készítésénél ki kell kenni a forma szélét is?
Mérleg nélkül mérhetünk bögre segítségével?
Folyadékot mérhetünk poharakkal, csészével?
Mérhetünk kanállal?
Miért kell egy csipet só a süteményekbe?
Mit jelent az, hogy gőz felett kell megolvasztani a csokoládét?
Ha a receptben friss gyümölcs van, használhatunk helyette fagyasztott, kiolvasztott gyümölcsöt?
Krémes süteményeket mikor tudjuk biztonságosan, szépen szeletelni?
Lekvárral vagy gyümölccsel készült süteményt, tortát lehet fagyasztani?
Hogyan használjuk az őrölt zselatint?
Hogyan nyújtsuk ki a kész fondant?
Mit tegyünk, ha nincs otthon sütőpor?
Mitől lesz puha, könnyű a piskótánk?

Receptajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
11 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
17 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
5 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
11 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Kapcsolódó cikkek

Dátum 2022-05-12
1 Kedvelés

Indítsd változatos zabkásákkal a reggeled!

Rengeteg érvet tudunk, hogy miért fogyassz reggelire zabkását. Változatos, tápláló, egészséges…és azt mondtuk már, hogy nagyon-nagyon finom?

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-05-09
1 Kedvelés

Tavaszi piknik? Készülj villámgyors sütikkel!

A Dr. Oetker sütemény alapporokkal még akkor sem kell lemondanod a frissen sült süti élményéről, ha váratlan piknik-meghívást kapsz a barátoktól.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-05-09
1 Kedvelés

Mentes desszertcsodák pudingból

Glutén- vagy laktózérzékenységgel élsz? Netán vegán étrendet követsz? Kevesebb cukrot fogyasztanál? A pudingos desszertekről neked sem kell lemondanod!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-04-27
1 Kedvelés

Szereted a perecet?

Vásárok, állatkerti és vidámparki látogatások „ikonikus” sós sütije a perec. Ha szeretnéd, kimozdulnod sem kell érte, hiszen otthon is könnyedén megsütheted.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-04-22
0 Kedvelés

Készíts változatos édességeket pudinggal!

A puding igazán sokoldalú: desszertes tálkából elkanalazgatva is sokak kedvenc édessége, de süteményekbe is tehetjük: akár a tésztába vagy a töltelékbe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-04-08
2 Kedvelés

Kelt tésztás sütemények a húsvéti asztalra

Húsvét kalács nélkül? Elképzelni sem tudjuk! Sőt más kelt tésztás, élesztővel, illetve kovásszal készült süteményeket is szívesen sütünk a locsolóknak, ugye?

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!