
Almás gofri


Hozzávalók
Almás gofri
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Egy másik edényben kissé felverem a tojássárgáját a tejjel, majd a liszthez öntöm, és simára keverem.
Megolvasztom a vajat (nem kell felforrósítani, csak meleg legyen) és a vaníliával együtt a tésztához keverem.
Az almát a tésztához keverem.
Felverem a tojásfehérjéket, és óvatosan beledolgozom a tésztába.
A felmelegített gofrisütőt olvasztott vajjal vékonyan kikenem, és megsütöm a gofrikat.
Porcukorral megszórva tálalom.
Tálalás


Almás gofri
Hozzávalók
Almás gofri
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Egy másik edényben kissé felverem a tojássárgáját a tejjel, majd a liszthez öntöm, és simára keverem.
Megolvasztom a vajat (nem kell felforrósítani, csak meleg legyen) és a vaníliával együtt a tésztához keverem.
Az almát a tésztához keverem.
Felverem a tojásfehérjéket, és óvatosan beledolgozom a tésztába.
A felmelegített gofrisütőt olvasztott vajjal vékonyan kikenem, és megsütöm a gofrikat.
Porcukorral megszórva tálalom.
Tálalás

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?