Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Almás rétes

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Almás rétes

1 cs. réteslap (8 lap)
1 kg alma
1 kk. fahéj
2-3 ek. cukor (ízlés szerint)
1/2 dl étolaj
1 ek. tejföl
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Az almát meghámozzuk, lereszeljük, kicsit kinyomjuk a levét. A cukorral és a fahéjjal megpároljuk. Kihűtjük. A tejfölt belekeverjük az olajba. Veszünk egy réteslapot, megkenjük a tejfölös olajjal, ráteszünk még egy lapot, ezt is megkenjük. Az alma egynegyedét egy keskeny sávban a réteslapra kanalazzuk. Feltekerjük és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. 4 rúd lesz belőle. Világosra sütjük.
Almás rétes

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
13 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
16 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
5 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2023-11-17
1 Kedvelés

Sajttorta, az amerikai kedvenc

A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-11-14
0 Kedvelés

Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban

A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-10-17
2 Kedvelés

Készítsünk látványos süteményeket egyszerű praktikákkal!

Kreatív, mutatós sütiket készíteni egyáltalán nem ördöngösség! Az alábbi trükkök segítenek, hogy te is elkápráztathasd vendégeidet a legújabb desszertcsodáddal.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!