
Amerikai diós palacsinta


Hozzávalók
Amerikai diós palacsinta
Elkészítés
Elkészítés
A serpenyőt előmelegítem. Amikor már forró, egy kevés olajat teszek bele, majd erre a serpenyő méretétől függően 2-3 halom palacsintát teszek. Sülés közben a még nyers oldalát megszórom a durvára vágott dióval, egy kiskanál hátuljával kicsit bele is simogatom a tésztába. Kb. 2-3 perc sütés után megfordítom, és 2-3 perc alatt készre sütöm.
Tálalás




Amerikai diós palacsinta
Hozzávalók
Amerikai diós palacsinta
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A serpenyőt előmelegítem. Amikor már forró, egy kevés olajat teszek bele, majd erre a serpenyő méretétől függően 2-3 halom palacsintát teszek. Sülés közben a még nyers oldalát megszórom a durvára vágott dióval, egy kiskanál hátuljával kicsit bele is simogatom a tésztába. Kb. 2-3 perc sütés után megfordítom, és 2-3 perc alatt készre sütöm.
Tálalás



Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?