Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Babapiskótás süti

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Piskóta:

6 tojás
6 ek. cukor
4 ek. liszt

Krém:

3,5 dl tej
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
25 dkg babapiskóta
2 dl krémlikőr

Tetejére:

porcukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Megsütjük a kakaós piskótát, kihűtjük és kettévágjuk. A pudingport megfőzzük a tejjel és kihűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral és hozzákeverjük a kihűlt pudingot. Az alsó piskótalapot megkenjük a krém felével. A babapiskótákat beleforgatjuk a krémlikőrbe (ne áztassuk el) és egyenletesen kirakjuk vele a krémréteget, két sor lesz. A maradék krémet a babapiskótára kenjük és befedjük a másik piskótalappal. A tetejét megszórjuk porcukorral. Pár óra múlva, ha a babapiskóta megpuhul, szelhető.
Babapiskótás süti

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
13 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
19 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván
Szükséges idő 20-40 perc között
35 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!