Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Babapiskótás süti

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Piskóta:

6 tojás
6 ek. cukor
4 ek. liszt

Krém:

3,5 dl tej
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
25 dkg babapiskóta
2 dl krémlikőr

Tetejére:

porcukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Megsütjük a kakaós piskótát, kihűtjük és kettévágjuk. A pudingport megfőzzük a tejjel és kihűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral és hozzákeverjük a kihűlt pudingot. Az alsó piskótalapot megkenjük a krém felével. A babapiskótákat beleforgatjuk a krémlikőrbe (ne áztassuk el) és egyenletesen kirakjuk vele a krémréteget, két sor lesz. A maradék krémet a babapiskótára kenjük és befedjük a másik piskótalappal. A tetejét megszórjuk porcukorral. Pár óra múlva, ha a babapiskóta megpuhul, szelhető.
Babapiskótás süti

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
24 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
9 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
11 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!