Borkrém
Hozzávalók
                                        1 tasak Dr. Oetker Őrölt zselatin
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        4 evőkanál víz
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        250 ml fehérbor
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        2 evőkanál citromlé
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        75 g cukor
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        200 ml hideg habtejszín
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                            Elkészítés
Előkészítés
                                    A zselatint a csomagoláson található leírás alapján vízbe beáztatjuk és min. 5 percig hagyjuk duzzadni. A bort, a citromlevet, a cukrot és a vanillincukrot keverőtálban összekeverjük.
                                
                            Elkészítés
                                    A zselatint a csomagoláson található leírás alapján feloldjuk. Először kb. 4 evőkanál borkeveréket elkeverünk a feloldott zselatinnal, majd a maradék borkeverékkel összekeverjük. A folyadékot hűtőszekrénybe tesszük, kb. 20-25 percre. A tejszínt keményre felverjük és a folyadékba belekeverjük. A krémet desszertpoharakba töltjük és legalább 2 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
A desszertet ízlés szerint díszíthetjük friss gyümölcsökkel és tejszínnel.
                            A desszertet ízlés szerint díszíthetjük friss gyümölcsökkel és tejszínnel.
                        
                            Kedvencnek jelölöm
                        
                                                    
                                            
                Borkrém
Hozzávalók
kb.4-6 adag elkészítéséhez
                                        1 tasak Dr. Oetker Őrölt zselatin
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        4 evőkanál víz
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        250 ml fehérbor
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        2 evőkanál citromlé
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        75 g cukor
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        200 ml hideg habtejszín
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                            Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
                                    A zselatint a csomagoláson található leírás alapján vízbe beáztatjuk és min. 5 percig hagyjuk duzzadni. A bort, a citromlevet, a cukrot és a vanillincukrot keverőtálban összekeverjük.
                                
                            Elkészítés
                                    A zselatint a csomagoláson található leírás alapján feloldjuk. Először kb. 4 evőkanál borkeveréket elkeverünk a feloldott zselatinnal, majd a maradék borkeverékkel összekeverjük. A folyadékot hűtőszekrénybe tesszük, kb. 20-25 percre. A tejszínt keményre felverjük és a folyadékba belekeverjük. A krémet desszertpoharakba töltjük és legalább 2 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
A desszertet ízlés szerint díszíthetjük friss gyümölcsökkel és tejszínnel.
                            A desszertet ízlés szerint díszíthetjük friss gyümölcsökkel és tejszínnel.
                                            Legújabb cikkek
    1
                        
            
    Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
    2
                        
            
    Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
    3
                        
            
    Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
                    
                    
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?