Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Boszorkányház vajas keksszel

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 4 darab
Recept megosztása

Hozzávalók

4 darab elkészítéséhez

12 vajas keksz (kb. 60 g)
néhány színes cukorka, pl. mini Smarties®
néhány mini gumi maci, pl. mini Haribo®
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Tegyünk egy-egy csík cukormázat egy-egy vajas keksz hosszú oldalára. Helyezzünk két vajas kekszet a rövid oldalával befelé, és hajtsuk össze, hogy a tető kialakuljon. Zárjuk le a tető gerincét cukormázzal. Ugyanígy rakjuk össze a többi boszorkányházat is.

Díszítés:
Cukormázzal rögzítsük a dekor fenyőfát, a hópelyhet, a Smarties®-t és a gumi macikat a boszorkányházhoz. Végül cukormázzal rajzoljunk kis jégcsapokat a tető széleire, és tetszés szerint szórjuk meg dekorgyönggyel. Hagyjuk, hogy minden jól megszáradjon.
Boszorkányház vajas keksszel

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
30 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
12 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
19 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2023-09-15
0 Kedvelés

Babapiskóta, a gyerekkori kedvenc

Babapiskótát könnyedén készíthetünk házilag, a roppanós sütit pedig nemcsak önmagában majszolhatjuk el, hanem számos süteményhez, desszerthez is felhasználhatjuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-09-05
0 Kedvelés

Gyors sütemények rohanó hétköznapokra

Visszarázódás a munka vagy a suli világába, ezernyi elintéznivaló – erről szól a szeptember. Pánikra azonban nincs ok, most is kerülhet friss süti az asztalra

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-07-20
0 Kedvelés

Crème brûlée, a francia desszertcsoda

A francia elnevezés – jelentése: „égetett krém” – könnyű desszertet takar, lágy vaníliakrém roppanós karamellréteggel a tetején. Alaprecept és változatok következnek.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!