 
                Bounty golyó
 40-60 perc között
                        40-60 perc között
                     Könnyen elkészíthető
                        Könnyen elkészíthető
                    Hozzávalók
Bounty golyó
                                        2,5 dl tejszín
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        7 dkg cukor
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        8 dkg Rama vagy vaj
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        20 dkg kókuszreszelék
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                            Bevonó:
                                        15-20 dkg minőségi keserű csokoládé
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        2 ek olaj
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                            Elkészítés
Elkészítés
                                    A tejszínt a cukorral és a vajjal összeforraljuk. Forrásponttól számítva (lassú tűzön) kb. 3 percig főzzük.
Félretesszük, és hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
Miután kihűlt a massza, pár órára hűtőszekrénybe tesszük. Kivesszük a hűtőből, majd tetszés szerint megformáljuk a bonbonokat. (Igyekezzünk a formázással, mert kezünk melegétől a massza hamar meglágyul.)
A még meztelen bonbonokat tegyük vissza egy kis időre a hűtőbe, hogy biztosan jól lehűljenek a bevonásig.
A csokoládét az olajjal együtt gőz felett megolvasztjuk.
A bevonás menete: Mindegyik bonbonba fogpiszkálót szúrunk, majd bevonjuk az olvasztott csokoládéval.
Egy darab hungarocellbe, vagy parafa edényalátétbe szúrjuk a fogpiszkálón díszelgő bonbonokat, majd dermedni hagyjuk.
Teljes dermedésig hűtőszekrénybe tesszük.
                            Félretesszük, és hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
Miután kihűlt a massza, pár órára hűtőszekrénybe tesszük. Kivesszük a hűtőből, majd tetszés szerint megformáljuk a bonbonokat. (Igyekezzünk a formázással, mert kezünk melegétől a massza hamar meglágyul.)
A még meztelen bonbonokat tegyük vissza egy kis időre a hűtőbe, hogy biztosan jól lehűljenek a bevonásig.
A csokoládét az olajjal együtt gőz felett megolvasztjuk.
A bevonás menete: Mindegyik bonbonba fogpiszkálót szúrunk, majd bevonjuk az olvasztott csokoládéval.
Egy darab hungarocellbe, vagy parafa edényalátétbe szúrjuk a fogpiszkálón díszelgő bonbonokat, majd dermedni hagyjuk.
Teljes dermedésig hűtőszekrénybe tesszük.
Alternatív elkészítés
                                    Kevés csokit vettem hozzá, ezért csak leöntöttem a golyókat vele.
                                
                             Nincs értékelve
                            
                                Nincs értékelve
                            
                        
                        
                            Kedvencnek jelölöm
                        
                                                     
                                            
                 
                                            Bounty golyó
Hozzávalók
Bounty golyó
                                        2,5 dl tejszín
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        7 dkg cukor
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        8 dkg Rama vagy vaj
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        20 dkg kókuszreszelék
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                            Bevonó:
                                        15-20 dkg minőségi keserű csokoládé
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        2 ek olaj
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                            Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
                                    A tejszínt a cukorral és a vajjal összeforraljuk. Forrásponttól számítva (lassú tűzön) kb. 3 percig főzzük.
Félretesszük, és hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
Miután kihűlt a massza, pár órára hűtőszekrénybe tesszük. Kivesszük a hűtőből, majd tetszés szerint megformáljuk a bonbonokat. (Igyekezzünk a formázással, mert kezünk melegétől a massza hamar meglágyul.)
A még meztelen bonbonokat tegyük vissza egy kis időre a hűtőbe, hogy biztosan jól lehűljenek a bevonásig.
A csokoládét az olajjal együtt gőz felett megolvasztjuk.
A bevonás menete: Mindegyik bonbonba fogpiszkálót szúrunk, majd bevonjuk az olvasztott csokoládéval.
Egy darab hungarocellbe, vagy parafa edényalátétbe szúrjuk a fogpiszkálón díszelgő bonbonokat, majd dermedni hagyjuk.
Teljes dermedésig hűtőszekrénybe tesszük.
                            Félretesszük, és hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
Miután kihűlt a massza, pár órára hűtőszekrénybe tesszük. Kivesszük a hűtőből, majd tetszés szerint megformáljuk a bonbonokat. (Igyekezzünk a formázással, mert kezünk melegétől a massza hamar meglágyul.)
A még meztelen bonbonokat tegyük vissza egy kis időre a hűtőbe, hogy biztosan jól lehűljenek a bevonásig.
A csokoládét az olajjal együtt gőz felett megolvasztjuk.
A bevonás menete: Mindegyik bonbonba fogpiszkálót szúrunk, majd bevonjuk az olvasztott csokoládéval.
Egy darab hungarocellbe, vagy parafa edényalátétbe szúrjuk a fogpiszkálón díszelgő bonbonokat, majd dermedni hagyjuk.
Teljes dermedésig hűtőszekrénybe tesszük.
Alternatív elkészítés
                                    Kevés csokit vettem hozzá, ezért csak leöntöttem a golyókat vele.
                                
                             
                                            Legújabb cikkek
    1
                         
            
     
            Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
 
                    
    2
                         
            
     
            Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
 
                    
    3
                         
            
     
            Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
 
                     
                     
                    
 Sütés nélküli finomságok
                                    Sütés nélküli finomságok
                                 
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         Belépés Facebook fiókkal
                                Belépés Facebook fiókkal
                             Belépés Google fiókkal
                                Belépés Google fiókkal
                            
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?