![Burgonyaleves radicchio salátával](https://sutnijo.hu/storage/recipes/32180/burgonyaleves-radicchio-salataval-16042.jpg)
Burgonyaleves radicchio salátával
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Leveshez:
Feltéthez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A mandulát zsír nélkül, tapadásmentes serpenyőben pirítsuk aranybarnára, majd hagyjuk kihűlni egy tányéron. Tisztítsuk meg a radicchiót, és vágjuk nagyon finom csíkokra.
Pürésítsük a burgonyalevest, és keverjük bele a creme vega-t. Tetszés szerint Ízesítsük a fűszerekkel, és tálaljuk a szeletelt radicchióval és a mandulával.
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Burgonyaleves radicchio salátával
Hozzávalók
kb. 4-6 adag elkészítéséhez
Leveshez:
Feltéthez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A mandulát zsír nélkül, tapadásmentes serpenyőben pirítsuk aranybarnára, majd hagyjuk kihűlni egy tányéron. Tisztítsuk meg a radicchiót, és vágjuk nagyon finom csíkokra.
Pürésítsük a burgonyalevest, és keverjük bele a creme vega-t. Tetszés szerint Ízesítsük a fűszerekkel, és tálaljuk a szeletelt radicchióval és a mandulával.
![Burgonyaleves radicchio salátával](https://sutnijo.hu/storage/recipes/32180/burgonyaleves-radicchio-salataval-16042.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?