Chokito szelet
Hozzávalók
Chokito szelet
25 dkg margarin
25 dkg cukor
3 csomag Dr. Oetker Vanillincukor
3 evőkanál Dr. Oetker Holland Kakaó sütéshez
1 dl tej
1 evőkanálDr. Oetker Őrölt zselatin
9 dkg tejpor
fél csomag karamellás rizspehely (lehet natúr is)
Elkészítés
Elkészítés
Elkészítés:
A margarint a cukorral, a vaníliás cukorral és a kakaóporral kikeverjük, és állandó kevergetés mellett felfőzzük. A hideg tejbe a zselatint beáztatjuk, majd belekeverjük a felfőzött masszába, és félig kihűtjük. Közben a tejport elkeverjük a rizspehellyel, majd belekeverjük a masszába, és folpackkal bélelt őzgerinc formába tesszük. 2-3 órára a hűtőszekrénybe tesszük. Gyorsan kell dolgozni vele, mert hamar köt.
Nagyon finom és gyors!
A margarint a cukorral, a vaníliás cukorral és a kakaóporral kikeverjük, és állandó kevergetés mellett felfőzzük. A hideg tejbe a zselatint beáztatjuk, majd belekeverjük a felfőzött masszába, és félig kihűtjük. Közben a tejport elkeverjük a rizspehellyel, majd belekeverjük a masszába, és folpackkal bélelt őzgerinc formába tesszük. 2-3 órára a hűtőszekrénybe tesszük. Gyorsan kell dolgozni vele, mert hamar köt.
Nagyon finom és gyors!
Kedvencnek jelölöm
Chokito szelet
Hozzávalók
Chokito szelet
25 dkg margarin
25 dkg cukor
3 csomag Dr. Oetker Vanillincukor
3 evőkanál Dr. Oetker Holland Kakaó sütéshez
1 dl tej
1 evőkanálDr. Oetker Őrölt zselatin
9 dkg tejpor
fél csomag karamellás rizspehely (lehet natúr is)
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Elkészítés:
A margarint a cukorral, a vaníliás cukorral és a kakaóporral kikeverjük, és állandó kevergetés mellett felfőzzük. A hideg tejbe a zselatint beáztatjuk, majd belekeverjük a felfőzött masszába, és félig kihűtjük. Közben a tejport elkeverjük a rizspehellyel, majd belekeverjük a masszába, és folpackkal bélelt őzgerinc formába tesszük. 2-3 órára a hűtőszekrénybe tesszük. Gyorsan kell dolgozni vele, mert hamar köt.
Nagyon finom és gyors!
A margarint a cukorral, a vaníliás cukorral és a kakaóporral kikeverjük, és állandó kevergetés mellett felfőzzük. A hideg tejbe a zselatint beáztatjuk, majd belekeverjük a felfőzött masszába, és félig kihűtjük. Közben a tejport elkeverjük a rizspehellyel, majd belekeverjük a masszába, és folpackkal bélelt őzgerinc formába tesszük. 2-3 órára a hűtőszekrénybe tesszük. Gyorsan kell dolgozni vele, mert hamar köt.
Nagyon finom és gyors!
Legújabb cikkek
1
Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
2
Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
3
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?