Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Csokikrémes kosárka

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Hozzávalók

Csokikrémes kosárka

20 dkg liszt
6 dkg cukor
12 dkg margarin
5 ek. tej
1 csipet só

Töltelék:

250 ml tejszín
6 dkg cukor
15 dkg étcsoki
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, 16 egyenlő részre osztjuk. Kosárkaformákat bélelünk ki az így kapott tésztával. 200 fokon 20 perc alatt megsütjük. A cukrot felfőzzük a tejszínnel, a kakaóport hozzáadjuk, majd még 2 percig főzzük. Levesszük a tűzről, beletördeljük a csokit. Várjuk meg míg a csoki felolvad, a massza kihűl, majd tegyük hűtőbe.
A krémet kivesszük a hűtőből, gépi habverővel fölverjük, habzsák segítségével megtöltjük a kosárkákat.
Tetejét gyümölccsel, tejszínhabbal díszíthetjük.

Tálalás

16 darab lett ebből az adagból.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
3 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
78 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!