sütniJó!
Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Csokis (narancsos) emelet

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Csokis (narancsos) emelet

1 l tej
1 fürt banán
1/5 dl tejszín
2 cs. főzés nélküli csokis puding
1 cs. babapiskóta
narancs héj
(egy ovális tál)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

A tejet, holland kakaóport, tejszínt, csokis pudingot, esetleg narancshéjat összekeverni.

Elkészítés

Az ovális tálba belerakosgatjuk keresztbe a babapiskótát. Rá, keresztbe a banánt. Ráöntjük a krémet.
Egy napot nem árt, ha a hűtőben áll.
JÓ ÉTVÁGYAT!

Tárolás

Hűtőben. Ha esetleg nem fogyna el.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!