Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Egyszerű pizzás rúd

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Egyszerű pizzás rúd

2 csomag fagyasztott, leveles tészta
1 tubus pizza krém
szezámmag (vagy lenmag)
1 db tojás
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

Leveles tésztát felengedjük.

Elkészítés

A felengedett leveles tésztát lisztezett gyúródeszkán vékonyra kinyújtjuk. Kb. 2 cm vastag csíkokat vágunk. Minden másodikat megkenünk pizza krémmel. A megkent csíkokra ráhelyezünk egy simát és összetekerjük. Megkenjük tojással, megszórjuk len vagy szezámmaggal és előmelegített sütőben pirosra sütjük.

Tárolás

Ha marad belőle konyharuhával letakarva. Nálunk nem szokott maradni.
Egyszerű pizzás rúd

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
15 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
3 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
11 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!