
Epres citromos torta


Hozzávalók
Epres citromos torta
Elkészítés
Előkészítés
Kimérem a cukrokat.
Elkészítés
Vesszük a legalsó tortalapot, kenünk rá a citromos krémből, majd a középső tortalap alját eperlekvárral kenjük be, és ráhelyezzük az eperlekváros felét a citromos krémre. Ugyanezt megismételjük. A tetejét és oldalát a maradék krémmel lekenem, díszíthetjük, ahogy tetszik.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés



Epres citromos torta
Hozzávalók
Epres citromos torta
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Kimérem a cukrokat.
Elkészítés
Vesszük a legalsó tortalapot, kenünk rá a citromos krémből, majd a középső tortalap alját eperlekvárral kenjük be, és ráhelyezzük az eperlekváros felét a citromos krémre. Ugyanezt megismételjük. A tetejét és oldalát a maradék krémmel lekenem, díszíthetjük, ahogy tetszik.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?