![Epres krémdesszert](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31945/epres-kremdesszert-15719.webp)
Epres krémdesszert
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Eperkrémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Tegyük a joghurtot, 2 tasak vanillincukrot, 2 tasak habfixálót és a mascarponét egy keverőtálba, és keverjük simára. A krémet osszuk ketté. Az egyik felébe 4 evőkanál eperöntetet teszünk, hogy a krém világos rózsaszínű legyen. A maradék eperöntetet a maradék krémhez keverjük, hogy intenzív rózsaszínű legyen.
Rétegezés:
Öntsük a világos rózsaszínű és a rózsaszínű krémet felváltva a poharakba. Utolsó rétegként tegyük rá a maradék eperöntetet. Az desszertet legalább 1 órára tegyük a hűtőszekrénybe.
A félretett eperrel díszítsük a tetejét, szórjuk meg néhány pisztáciával, és tálaljuk.
Tippek:
Díszítésként használjunk mentalevelet.
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Epres krémdesszert
Hozzávalók
8 adag elkészítéséhez
Eperkrémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Tegyük a joghurtot, 2 tasak vanillincukrot, 2 tasak habfixálót és a mascarponét egy keverőtálba, és keverjük simára. A krémet osszuk ketté. Az egyik felébe 4 evőkanál eperöntetet teszünk, hogy a krém világos rózsaszínű legyen. A maradék eperöntetet a maradék krémhez keverjük, hogy intenzív rózsaszínű legyen.
Rétegezés:
Öntsük a világos rózsaszínű és a rózsaszínű krémet felváltva a poharakba. Utolsó rétegként tegyük rá a maradék eperöntetet. Az desszertet legalább 1 órára tegyük a hűtőszekrénybe.
A félretett eperrel díszítsük a tetejét, szórjuk meg néhány pisztáciával, és tálaljuk.
Tippek:
Díszítésként használjunk mentalevelet.
![Epres krémdesszert](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31945/epres-kremdesszert-15719.webp)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?