
Epres sajttorta


Hozzávalók
Epres sajttorta
Elkészítés
Elkészítés
A kekszet összetörjük vagy megdaráljuk, a vajat felolvasztjuk. A kekszport összekeverjük a vajjal, és elegyengetjük egy 24 cm átmérőjű (lehetőleg levehető oldalú) tortaforma aljára. A krém hozzávalóit összekeverjük, egyenletesen rásimítjuk a kekszes alapra, és a sütő alsó részén kb. 20-30 percig sütjük.
Ha kihűlt, a tetejét kirakjuk felszeletelt eperrel.
Alternatív elkészítés


Epres sajttorta
Hozzávalók
Epres sajttorta
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A kekszet összetörjük vagy megdaráljuk, a vajat felolvasztjuk. A kekszport összekeverjük a vajjal, és elegyengetjük egy 24 cm átmérőjű (lehetőleg levehető oldalú) tortaforma aljára. A krém hozzávalóit összekeverjük, egyenletesen rásimítjuk a kekszes alapra, és a sütő alsó részén kb. 20-30 percig sütjük.
Ha kihűlt, a tetejét kirakjuk felszeletelt eperrel.
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?