![Fahéjas csiga](https://sutnijo.hu/storage/recipes/10261/13623-fahejas-csiga.jpg)
Fahéjas csiga
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
A tésztához:
A töltelékhez:
A megkenéshez:
Elkészítés
Elkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180°C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160°C (előmelegítve)
A csigákat az előmelegített sütőben megsütjük.
Sütési idő: kb. 22 - 25 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Fahéjas csiga
Hozzávalók
kb. 14-18 darab elkészítéséhez
A tésztához:
A töltelékhez:
A megkenéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180°C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160°C (előmelegítve)
A csigákat az előmelegített sütőben megsütjük.
Sütési idő: kb. 22 - 25 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
![A Fahéjas csiga péksütemény jellegű finomság, a klasszikus kakaós csiga fűszeres alternatívája.](https://sutnijo.hu/storage/recipes/10261/13623-fahejas-csiga.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?