
Fahéjas csiga



Hozzávalók
A tésztához:
A töltelékhez:
A megkenéshez:
Elkészítés
Elkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180°C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160°C (előmelegítve)
A csigákat az előmelegített sütőben megsütjük.
Sütési idő: kb. 22 - 25 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!


Fahéjas csiga
Hozzávalók
kb. 14-18 darab elkészítéséhez
A tésztához:
A töltelékhez:
A megkenéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180°C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160°C (előmelegítve)
A csigákat az előmelegített sütőben megsütjük.
Sütési idő: kb. 22 - 25 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!

Legújabb cikkek

Keményítő kisokos
Az étkezési keményítő hasznos társ a konyhában, legyen szó sütemények sütéséről, vagy levesek, főzelékek, mártások, szószok, házi pudingok készítéséről


Főzzünk be kevesebb cukorral!
Szívesen eltennéd a nyár ízeit, de törekszel arra, hogy kevesebb cukrot fogyassz? Jó hír, hogy nem kell kompromisszumot kötnöd, indulhat a befőzés kisebb mennyiségű cukorral!


Szószok, csatnik, mártogatósok – velük teljes az étel
Bár kiegészítőként tartjuk számon, egy mártogatós vagy szósz szerepe közel sem elhanyagolható, hiszen még finomabbá varázsolják a feltálalt ételt, desszertet.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?