Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Fahéjas-csokis muffin

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Fahéjas-csokis muffin

30 dkg liszt
2 teáskanál Dr. Oetker Sütőpor
1 tojás
150 ml natúr joghurt
1 teáskanál fahéj
10 dkg tört csoki
10 dkg porcukor
50 ml étolaj
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A lisztet a sütőporral és a fahéjjal összekeverjük. Egy másik tálban a tojást kikeverjük a cukorral és a kakaóporral, majd hozzáadjuk a joghurtot, aztán az olajat, majd a sütőporos lisztet, végül a tört csokit.
Olajjal kikent muffin formákba (3/4-ig) töltjük a tésztát s megsütjük.

Tálalás

Kb. 12 db lesz ebből az adagból.
Fahéjas-csokis muffin Fahéjas-csokis muffin

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!