
Fehércsokis álmom


Hozzávalók
Fehércsokis álmom
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
(ezt én egy üvegtál aljára tettem és hűtőbe raktam.)
A pudingot a tejjel és a cukorral felfőzöm és a hűtőből kivett kekszre borítom, majd félreteszem és teljesen kihűtöm.
A tejszínt felverem, majd a mikróban kissé megolvasztott fehércsokit hozzáadom és ezzel elkeverem (én robotgéppel csináltam).
A tejszínmasszát a puding tetejére halmozom.
Kb. 3-4 órára hűtőbe teszem, fogyasztás előtt.
Tálalás
Alternatív elkészítés


Fehércsokis álmom
Hozzávalók
Fehércsokis álmom
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
(ezt én egy üvegtál aljára tettem és hűtőbe raktam.)
A pudingot a tejjel és a cukorral felfőzöm és a hűtőből kivett kekszre borítom, majd félreteszem és teljesen kihűtöm.
A tejszínt felverem, majd a mikróban kissé megolvasztott fehércsokit hozzáadom és ezzel elkeverem (én robotgéppel csináltam).
A tejszínmasszát a puding tetejére halmozom.
Kb. 3-4 órára hűtőbe teszem, fogyasztás előtt.
Tálalás
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?