
Felhőcske


Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Tejszínes réteg:
Teteje:
Elkészítés
Elkészítés
A krémhez a tejet a pudingokkal felfőzöm, majd kihűtöm. Közben a margarint, a porcukorral eldolgozom, és a pudinghoz keverem. A tejszínt a vaníliás cukorral és a habfixálóval kemény habbá verem.
ÖSSZEÁLLÍTÁS:
Tészta-krém-tejszín-tészta. Tetejére olvasztott csokoládét csurgatunk és hűtőben tároljuk.


Felhőcske
Hozzávalók
Tészta:
Teteje:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémhez a tejet a pudingokkal felfőzöm, majd kihűtöm. Közben a margarint, a porcukorral eldolgozom, és a pudinghoz keverem. A tejszínt a vaníliás cukorral és a habfixálóval kemény habbá verem.
ÖSSZEÁLLÍTÁS:
Tészta-krém-tejszín-tészta. Tetejére olvasztott csokoládét csurgatunk és hűtőben tároljuk.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?