Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Gombás húsos táska

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Gombás húsos táska

1 mélyhűtött leveles tészta
1 főtt tojás
1 fej hagyma
25-30 dkg laskagomba
15 dkg füstölt kolbász(de lehet szalámi,sonka,vagy valamilyen főtt vagy sült húsmaradék)

Fűszerek:

bors
kevés mustár és ketchup
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Kevés olajon a hagymát és az apróra vágott laskagombát megdinszteljük. Mikor a gomba kész, belerakjuk a kolbászt meg a kockára vágott tojást. Botmixerrel pépesítjük. Sózzuk, borsozzuk, és ízlés szerint rakunk bele mustárt és ketchup-pot.
A tésztából kockákat vágunk, közepére kis halmokat rakunk a gombás masszából, kettéhajtjuk. Szélet megnyomkodjuk, tojással, megkenjük, és forró sütőben megsütjük.

Tárolás

Nem szoktam tárolni, mert pár óra alatt elfogy.

Alternatív elkészítés

Ha a gombás masszából marad másnap, kifúrt kiflit töltök meg vele a mikrohullámú sütőben felmelegítve fogyasztjuk. De finom egyszerűen pirított kenyérrel is.
Gombás húsos táska

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
25 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
25 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
1 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2022-11-29
0 Kedvelés

Habkönnyű desszertcsoda, ez a mousse

A franciák tudnak valamit, ha desszertről van szó! A mousse az egyik leghíresebb édes-ségük, a könnyű, habos csoda a XVIII. századtól töretlenül gyűjti lelkes rajongóit.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-21
0 Kedvelés

Fókuszban az energiatakarékosság – melegítsük elő a sütőt?

Hogyan tudnánk még spórolni? – tesszük fel a kérdést. Lássuk, mi a helyzet a sütéssel, kötelező az előmelegítés?

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-08
1 Kedvelés

Jön a tél, készítsünk testet-lelket melengető italokat!

Nyáron minél jobban behűtött limonádékra, koktélokra vágyunk. Télen pedig pont az ellenkezőjükre: kerüljön a poharunkba valami igazán forró, finom, melengető ital!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!