Grillázs szalámi
Hozzávalók
Grillázs szalámi
30 dkg cukor
30 dkg durvára vágott dió
1 evőkanál víz
5 dkg vaj
4 dl tejszín
2 db ostyalap
Elkészítés
Elkészítés
A cukrot a vízzel egy lábasban világosra karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt, a vajat és jó sűrűre főzzük.
Az ostyalapokat nedves konyharuhába tesszük, hogy megpuhuljanak és fel lehessen tekerni őket.
Amikor megpuhultak a diós masszát elosztjuk a két lapra és szorosan feltekerjük. Ha kihűlt szépen szeletelhető.
Az ostyalapokat nedves konyharuhába tesszük, hogy megpuhuljanak és fel lehessen tekerni őket.
Amikor megpuhultak a diós masszát elosztjuk a két lapra és szorosan feltekerjük. Ha kihűlt szépen szeletelhető.
Tálalás
Nagyon finom, nasinak való csemege.
Sokáig eláll.
Sokáig eláll.
Kedvencnek jelölöm
Grillázs szalámi
Hozzávalók
Grillázs szalámi
30 dkg cukor
30 dkg durvára vágott dió
1 evőkanál víz
5 dkg vaj
4 dl tejszín
2 db ostyalap
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A cukrot a vízzel egy lábasban világosra karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt, a vajat és jó sűrűre főzzük.
Az ostyalapokat nedves konyharuhába tesszük, hogy megpuhuljanak és fel lehessen tekerni őket.
Amikor megpuhultak a diós masszát elosztjuk a két lapra és szorosan feltekerjük. Ha kihűlt szépen szeletelhető.
Az ostyalapokat nedves konyharuhába tesszük, hogy megpuhuljanak és fel lehessen tekerni őket.
Amikor megpuhultak a diós masszát elosztjuk a két lapra és szorosan feltekerjük. Ha kihűlt szépen szeletelhető.
Tálalás
Nagyon finom, nasinak való csemege.
Sokáig eláll.
Sokáig eláll.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?