
Sajtos kréker



Hozzávalók
Tepsihez:
Tésztához:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A lisztet a sütőporral egy keverőtálban összekeverjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, majd konyhai robotgéppel (dagasztó spirál) először a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton sima tésztává dolgozzuk. A tésztát enyhén lisztezett munkafelületen vékony (kb. 2 mm) téglalap formára kinyújtjuk. A tésztát kb. 4-5 cm széles csíkokra, majd ezeket keskenyebb háromszög formára vágjuk. Egy szívószállal mindegyik háromszögbe 3-4 lyukat szúrunk, majd a krékereket a tepsibe tesszük. A tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a krékereket megsütjük.
Sütési idő: kb. 8-10 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után a krékereket sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk, és hagyjuk kihűlni.
Tipp:


Sajtos kréker
Hozzávalók
65-70 darab elkészítéséhez
Tepsihez:
Tésztához:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A lisztet a sütőporral egy keverőtálban összekeverjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, majd konyhai robotgéppel (dagasztó spirál) először a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton sima tésztává dolgozzuk. A tésztát enyhén lisztezett munkafelületen vékony (kb. 2 mm) téglalap formára kinyújtjuk. A tésztát kb. 4-5 cm széles csíkokra, majd ezeket keskenyebb háromszög formára vágjuk. Egy szívószállal mindegyik háromszögbe 3-4 lyukat szúrunk, majd a krékereket a tepsibe tesszük. A tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a krékereket megsütjük.
Sütési idő: kb. 8-10 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után a krékereket sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk, és hagyjuk kihűlni.
Tipp:

Legújabb cikkek

Töltsük fel a vitaminraktárainkat!
A tél vége felé hatalmas szükségünk van egy kis vitaminpótlásra. Válogassunk szezonális alapanyagokból, és süssünk tápanyagokban gazdag finomságokat!


Pitesütésre fel! Változatos formák, izgalmas töltelékek
A pite sosem unalmas! Készíthetjük nagyra és falatnyira, a tetejét kedvünkre dekorálhat-juk. Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy mennyi töltelék variáció létezik!


Brownie-tól a mézeskalácsig: süss és díszíts kreatívan karácsonyra!
Legyen az idei karácsony igazán kreatív! Engedd szabadon a fantáziád, és készíts finom, ötletes sütiket a családdal vagy a barátokkal, ebben segítenek a Dr. Oetker ünnepi termé-kei.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?