
Grízes almatorta



Hozzávalók
Csatos tortaformához (26 cm Ø):
Tortához:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 60-65 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt sütés után még kb. 15 percig a kikapcsolt sütőben hagyjuk, majd a formában sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Lecsatoljuk, majd eltávolítjuk a forma szélét.
Tipp:


Grízes almatorta
Hozzávalók
kb. 16 szelet elkészítéséhez
Csatos tortaformához (26 cm Ø):
Tortához:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 60-65 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt sütés után még kb. 15 percig a kikapcsolt sütőben hagyjuk, majd a formában sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Lecsatoljuk, majd eltávolítjuk a forma szélét.
Tipp:

Legújabb cikkek

Bemutatkozik a Cuisine VEGA, a vegán főzőtejszín alternatíva
Tejmentesen étkezel? Esetleg vegán módon táplálkozol? A selymes főzőtejszín nyújtotta élményről így sem kell lemondanod, erre kínál megoldást a Dr. Oetker új terméke, a Cuisine VEGA.


Variációk tiramisura
Az olasz eredetű édesség megunhatatlan! Akár a klasszikus recept alapján készítjük, akár „csavarunk” egyet rajta, a krémes-babapiskótás desszert sikere garantált!


Túl a fánkon – édes ötletek farsangra
Amióta világ a világ, a farsang egyet jelent a fánkkal. A klasszikus szalagos, csöröge vagy túrófánk mellé viszont még sok mással is készülhetünk a buliba kicsik és nagyok örömére.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?