Grízes almatorta
Hozzávalók
Csatos tortaformához (26 cm Ø):
Tortához:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 60-65 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt sütés után még kb. 15 percig a kikapcsolt sütőben hagyjuk, majd a formában sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Lecsatoljuk, majd eltávolítjuk a forma szélét.
Tipp:
Grízes almatorta
Hozzávalók
kb. 16 szelet elkészítéséhez
Csatos tortaformához (26 cm Ø):
Tortához:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 60-65 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A süteményt sütés után még kb. 15 percig a kikapcsolt sütőben hagyjuk, majd a formában sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Lecsatoljuk, majd eltávolítjuk a forma szélét.
Tipp:
Legújabb cikkek
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?