
Gyümölcsös túrókocka


Hozzávalók
Gyümölcsös túrókocka
A túróhoz:
Elkészítés
Elkészítés
A túrót összetörjük, a cukorral és a tejföllel kikeverjük. A tejszínből kemény habot keverünk, és a túróhoz adjuk. A zselatint felfőzzük, hűlni hagyjuk, majd a túróhoz keverjük. Majd a túrós krémet a tepsibe terítjük a piskóta lapra. A tetejére gyümölcsöket szeletelünk, majd az előzőleg felfőzött tortazselével díszítjük. Pár órára hűtőbe tesszük.


Gyümölcsös túrókocka
Hozzávalók
A túróhoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A túrót összetörjük, a cukorral és a tejföllel kikeverjük. A tejszínből kemény habot keverünk, és a túróhoz adjuk. A zselatint felfőzzük, hűlni hagyjuk, majd a túróhoz keverjük. Majd a túrós krémet a tepsibe terítjük a piskóta lapra. A tetejére gyümölcsöket szeletelünk, majd az előzőleg felfőzött tortazselével díszítjük. Pár órára hűtőbe tesszük.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?