
Isler


Hozzávalók
Tészta hozzávalói:
Tészta összeragasztásához:
Sütemény bevonó:
Elkészítés
Tészta elkészítése
Kb. 0.5 cm vastagságúra nyújtjuk,
majd korongokat szaggatunk belőle.
150 fokos sütőben megsütjük .
Ha kihűltek a kis korongok , lekvárral összeragasztunk 1-1-et.
Majd a felolvasztott tortabevonóba mártjuk.
Másnap fogyasztható.
Jó étvágyat!
Alternatív elkészítés


Isler
Hozzávalók
Tészta hozzávalói:
Tészta összeragasztásához:
Sütemény bevonó:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Tészta elkészítése
Kb. 0.5 cm vastagságúra nyújtjuk,
majd korongokat szaggatunk belőle.
150 fokos sütőben megsütjük .
Ha kihűltek a kis korongok , lekvárral összeragasztunk 1-1-et.
Majd a felolvasztott tortabevonóba mártjuk.
Másnap fogyasztható.
Jó étvágyat!
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?