![Kávés krém](https://sutnijo.hu/storage/recipes/32046/kaves-krem-15872.webp)
Kávés krém
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés:
A tejszínt a cukorral és a kávéval keverjük össze, majd adjuk hozzá a csokoládéízű pudingport és alaposan keverjük el. Forraljuk fel a tejet, majd vegyük le a főzőedényt a tűzről. Adjuk hozzá a tejszínnel elkevert pudingport, majd tegyük vissza főni. Kézi habverővel kevergetve további 1 percig főzzük, majd vegyük le a tűzhelyről. Öntsük a pudingot desszertes poharakba, és hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
Tálalás előtt néhány szem kávébabbal díszítsük.
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Kávés krém
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A tejszínt a cukorral és a kávéval keverjük össze, majd adjuk hozzá a csokoládéízű pudingport és alaposan keverjük el. Forraljuk fel a tejet, majd vegyük le a főzőedényt a tűzről. Adjuk hozzá a tejszínnel elkevert pudingport, majd tegyük vissza főni. Kézi habverővel kevergetve további 1 percig főzzük, majd vegyük le a tűzhelyről. Öntsük a pudingot desszertes poharakba, és hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
Tálalás előtt néhány szem kávébabbal díszítsük.
![Kávés krém](https://sutnijo.hu/storage/recipes/32046/kaves-krem-15872.webp)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?