Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Kávés süti

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Kávés süti

40 dkg babapiskóta
1 tasak tejszín ízű pudingpor
1 tasak tejkaramell ízű pudingpor
1 liter tej
2,5 dl habtejszín
4-5 dl főzött kávé
ízlés szerint cukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A kétféle pudingporból és a tejből krémet készítek. Ízlés szerint cukrozom. A babapiskótákat kávéba mártom (vigyázva nehogy túlszívja magát). Ezután egy mély tálban elkezdem rétegezni a pudinggal. Az aljára piskóta, a tetejére puding kerül. A tejszínt a habfixálóval kemény habbá verem, majd elkeverek benne egy evőkanál kávét. Ezt elegyengetem a desszert tetején.2-3 órára hűtőbe teszem, ezalatt az ízek összeérnek, és a piskóta megpuhul. Tálalás előtt megszórom fahéjjal.

Tárolás

Hűtőben tároljuk.
Kávés süti

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
24 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
50 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
20 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!