
Kekszes krémes


Hozzávalók
Kekszes krémes
Elkészítés
Elkészítés
A pudingport, a zselatint, a tojássárgáját, a cukrot és a lisztet kevés tejjel csomómentesre keverjük. Beleöntjük a tejbe, és sűrűre főzzük.
Amíg forr, belekeverjük a tojások felvert habját, és beledaraboljuk a vajat, és óvatosan a kekszre merjük, és kirakjuk a tetejét is keksszel.
Másnapig a hűtőben tartjuk.


Kekszes krémes
Hozzávalók
Kekszes krémes
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A pudingport, a zselatint, a tojássárgáját, a cukrot és a lisztet kevés tejjel csomómentesre keverjük. Beleöntjük a tejbe, és sűrűre főzzük.
Amíg forr, belekeverjük a tojások felvert habját, és beledaraboljuk a vajat, és óvatosan a kekszre merjük, és kirakjuk a tetejét is keksszel.
Másnapig a hűtőben tartjuk.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?