
Kindercsoki torta


Hozzávalók
a piskótához:
krémhez:
díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Ezt 160°C on 20-25 percig tűpróbáig sütjük.
Ha készen van, akkor félbevágjuk és megvárjuk, amíg kihűl, addig a krémet elkészítjük.
A tejet kétfelé vesszük, a felét cukorral elkezdjük felmelegíteni. A másik felébe belekeverjük pudingport, a tojássárgájákat és a vaníliás cukrot és a lisztet. Ha kezd besűrűsödni, akkor levesszük a gázról és a felolvasztott fehércsokit belekeverjük, megvárjuk, amíg kihűl, és konyhai robotgéppel belekeverjük a margarint. Ezt a krémet elosztjuk, hogy a torta közepébe és a tetejére is jusson.
A habtejszínt felverem, és tortadíszítő zsákba rakom, és bevonom vele a tortát, a tetejére felkockázott Kindercsoki darabokat teszek és, hogy fokozzam a Kindercsokiból reszelek is rá egy keveset.
Tálalás


Kindercsoki torta
Hozzávalók
a piskótához:
krémhez:
díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Ezt 160°C on 20-25 percig tűpróbáig sütjük.
Ha készen van, akkor félbevágjuk és megvárjuk, amíg kihűl, addig a krémet elkészítjük.
A tejet kétfelé vesszük, a felét cukorral elkezdjük felmelegíteni. A másik felébe belekeverjük pudingport, a tojássárgájákat és a vaníliás cukrot és a lisztet. Ha kezd besűrűsödni, akkor levesszük a gázról és a felolvasztott fehércsokit belekeverjük, megvárjuk, amíg kihűl, és konyhai robotgéppel belekeverjük a margarint. Ezt a krémet elosztjuk, hogy a torta közepébe és a tetejére is jusson.
A habtejszínt felverem, és tortadíszítő zsákba rakom, és bevonom vele a tortát, a tetejére felkockázott Kindercsoki darabokat teszek és, hogy fokozzam a Kindercsokiból reszelek is rá egy keveset.
Tálalás

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?