
Kókuszos, banános kocka


Hozzávalók
A tészta hozzávalói:
A krém hozzávalói:
Elkészítés
Elkészítés
A masszát egy 24x22-es sütőpapíros tepsibe teszem.
A massza tetejére a három banánt karikára szeltem és a massza tetejét kiraktam vele. Citrommal kicsit meglocsoltam.
170 fokon 25-30 perc alatt megsült.
A pudingot a szokásos eljárással elkészítem, amikor elkészült beleteszem a kókuszreszeléket is. Azzal is összekeverem, és a kihűlt tészta tetejére rásimítom. A krémet még kókusszal megszórom.


Kókuszos, banános kocka
Hozzávalók
A tészta hozzávalói:
A krém hozzávalói:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A masszát egy 24x22-es sütőpapíros tepsibe teszem.
A massza tetejére a három banánt karikára szeltem és a massza tetejét kiraktam vele. Citrommal kicsit meglocsoltam.
170 fokon 25-30 perc alatt megsült.
A pudingot a szokásos eljárással elkészítem, amikor elkészült beleteszem a kókuszreszeléket is. Azzal is összekeverem, és a kihűlt tészta tetejére rásimítom. A krémet még kókusszal megszórom.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?