
Kókuszos linzer


Hozzávalók
Kókuszos linzer
Elkészítés
Elkészítés
A tésztát fél órára pihentetjük a hűtőben.
Lisztezett deszkán 5-6 mm vastagra kinyújtjuk, majd kiszaggatjuk a formákat belőle.
A formák tetejét megkenjük a tojássárgával, és hintünk rájuk kókuszreszeléket.
180 fokra előmelegített sütőben (alul-felül sütéssel) 10 perc alatt aranysárgára sütjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés




Kókuszos linzer
Hozzávalók
Kókuszos linzer
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tésztát fél órára pihentetjük a hűtőben.
Lisztezett deszkán 5-6 mm vastagra kinyújtjuk, majd kiszaggatjuk a formákat belőle.
A formák tetejét megkenjük a tojássárgával, és hintünk rájuk kókuszreszeléket.
180 fokra előmelegített sütőben (alul-felül sütéssel) 10 perc alatt aranysárgára sütjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés



Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?