
Kókuszos sportszelet


Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Elkészítés
Elkészítés
A krémhez való tejet felforraljuk, még forrón hozzákeverjük a margarint, a cukrot, és újra felforraljuk. A tűzről levéve beledolgozzuk a búzadarát és a kókuszreszeléket, majd letakarva pihentetjük, hogy a gríz megdagadjon. Hűlni hagyjuk, majd a tészta tetejére kenjük.
Tetejét olvasztott csokoládéval gazdagítjuk.
Hűtőbe tesszük 1-2 órára, és lehet fogyasztani.


Kókuszos sportszelet
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémhez való tejet felforraljuk, még forrón hozzákeverjük a margarint, a cukrot, és újra felforraljuk. A tűzről levéve beledolgozzuk a búzadarát és a kókuszreszeléket, majd letakarva pihentetjük, hogy a gríz megdagadjon. Hűlni hagyjuk, majd a tészta tetejére kenjük.
Tetejét olvasztott csokoládéval gazdagítjuk.
Hűtőbe tesszük 1-2 órára, és lehet fogyasztani.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?