Kolbászos puffancs
Hozzávalók
Kolbászos puffancs
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Ujjnyi vastagra kinyújtjuk a tésztát, és közepes pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk, a kezünkbe veszünk, egy tészta korongot a közepére helyezünk egy kolbász karikát, majd egy másik koronggal befedjük, és a széleit jól összenyomkodjuk. Ha kész vagyunk a töltéssel, egy órát, letakarva kelni hagyjuk, majd forró olajban kisütjük, ha nem rakjuk tele a sütőedényt, és van helyük a fánkoknak, maguktól megfordulnak.
Tálalás
Kolbászos puffancs
Hozzávalók
Kolbászos puffancs
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Ujjnyi vastagra kinyújtjuk a tésztát, és közepes pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk, a kezünkbe veszünk, egy tészta korongot a közepére helyezünk egy kolbász karikát, majd egy másik koronggal befedjük, és a széleit jól összenyomkodjuk. Ha kész vagyunk a töltéssel, egy órát, letakarva kelni hagyjuk, majd forró olajban kisütjük, ha nem rakjuk tele a sütőedényt, és van helyük a fánkoknak, maguktól megfordulnak.
Tálalás
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?