Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Kolbászos-sajtos pogácsa

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Kolbászos-sajtos pogácsa

50 dkg liszt
25 dkg Rama
1 kk. só
1 db tojás
5 dkg élesztő
1 dl tej
1 tk. cukor
apróra vágott kolbász
20 dkg reszelt sajt
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

5 dkg élesztőt 1 dl tejben megfuttatjuk, 1 tk. cukorral. Összegyúrjuk, majd 20 perc pihentetés. Kinyújtjuk vékonyra, és 20 dkg reszelt sajtot eloszlatunk rajta. Feltekerjük, mint a kakaós csigát. Kb. 2 cm-esre lenyomkodjuk, és szaggatjuk. Ekkor tesszük rá a kolbászdarabkákat. Tetejét tojássárgájával kenjük meg. Még egy kis sajtot szórunk rá. Előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük.
Kolbászos-sajtos pogácsa

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
37 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!