Krumplis sósrúd
Hozzávalók
Krumplis sósrúd
25 dkg liszt
15 dkg főtt és áttört krumpli
1 tojás + 1 tojássárgája
csipetnyi só
10 dkg margarin
1 dkg élesztő (1/2 deci tejfölben feloldva)
Elkészítés
Elkészítés
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kiserítjük (kinyújtjuk). Megkenjük 1 tojássárgájával, megszórjuk őrölt köménymaggal és forró sütőben megsütjük.
Alternatív elkészítés
Köménymag helyett használhatunk sajtot, szezámmagot, vegetát.
Kedvencnek jelölöm
Krumplis sósrúd
Hozzávalók
Krumplis sósrúd
25 dkg liszt
15 dkg főtt és áttört krumpli
1 tojás + 1 tojássárgája
csipetnyi só
10 dkg margarin
1 dkg élesztő (1/2 deci tejfölben feloldva)
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kiserítjük (kinyújtjuk). Megkenjük 1 tojássárgájával, megszórjuk őrölt köménymaggal és forró sütőben megsütjük.
Alternatív elkészítés
Köménymag helyett használhatunk sajtot, szezámmagot, vegetát.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?