
Málnás-joghurtos tiramisu



Hozzávalók
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A babapiskóta darabok felét 2 nagy desszertpohárban elosztjuk, és rácsöpögtetjük a málnapüré felét. A málnás-tejszínes krém felét elosztjuk rajta, majd a maradék babapiskóta darabokat, málnapürét és a málnás-tejszínes krémet is elosztjuk a poharakban. A tiramisut legalább 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Díszítés:
A tortabevonót a csomagolóanyagon lévő utasítás szerint felolvasztjuk. A tasak egyik kis csücskét levágjuk. Egy darab sütőpapírra a tortabevonóval 4 szívet rajzolunk, és két-két Y, O és U betűt írunk. A díszítést hideg helyre tesszük, és hagyjuk megszilárdulni.
Tálalás előtt a díszeket óvatosan késsel leválasztjuk a sütőpapírról.
A betűket a tiramisukrém tetejére fektetjük, és a szíveket a pohár szélén a krémbe állítjuk.
Tipp:


Málnás-joghurtos tiramisu
Hozzávalók
kb. 2 adag elkészítéséhez
Díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A babapiskóta darabok felét 2 nagy desszertpohárban elosztjuk, és rácsöpögtetjük a málnapüré felét. A málnás-tejszínes krém felét elosztjuk rajta, majd a maradék babapiskóta darabokat, málnapürét és a málnás-tejszínes krémet is elosztjuk a poharakban. A tiramisut legalább 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Díszítés:
A tortabevonót a csomagolóanyagon lévő utasítás szerint felolvasztjuk. A tasak egyik kis csücskét levágjuk. Egy darab sütőpapírra a tortabevonóval 4 szívet rajzolunk, és két-két Y, O és U betűt írunk. A díszítést hideg helyre tesszük, és hagyjuk megszilárdulni.
Tálalás előtt a díszeket óvatosan késsel leválasztjuk a sütőpapírról.
A betűket a tiramisukrém tetejére fektetjük, és a szíveket a pohár szélén a krémbe állítjuk.
Tipp:

Legújabb cikkek

Babapiskóta, a gyerekkori kedvenc
Babapiskótát könnyedén készíthetünk házilag, a roppanós sütit pedig nemcsak önmagában majszolhatjuk el, hanem számos süteményhez, desszerthez is felhasználhatjuk.


Gyors sütemények rohanó hétköznapokra
Visszarázódás a munka vagy a suli világába, ezernyi elintéznivaló – erről szól a szeptember. Pánikra azonban nincs ok, most is kerülhet friss süti az asztalra


Crème brûlée, a francia desszertcsoda
A francia elnevezés – jelentése: „égetett krém” – könnyű desszertet takar, lágy vaníliakrém roppanós karamellréteggel a tetején. Alaprecept és változatok következnek.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?