
Marcipán hóemberek



Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés.
A marcipánmasszát a porcukorral jól összegyúrjuk, és 20 cm hosszú hengerré formázzuk. A hengerből levágunk két 4 cm-es, három 2 cm-es és egy 1 cm-es darabot. Egy kb. 5 cm-es vég megmarad.
A lemért marcipándarabokat golyókká formázzuk, és következőképpen állítjuk össze: A két nagy és a két közepes golyóból összeállítjuk a nagy hóembereket, a kicsiből és a harmadik közepesből pedig egy kis hóembert, esetleg dekortollal összeragasztjuk. A marcipán nagy, megmaradt végét elnegyedeljük és ételszínezékkel a csomagoláson található leírás alapján egyenként színezzük (1. ábra).
Díszítés:
Tipp:
Jól záró dobozban a Marcipán hóemberek kb. 2 hétig tárolhatók.




Marcipán hóemberek
Hozzávalók
kb. 3 darab elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés.
A marcipánmasszát a porcukorral jól összegyúrjuk, és 20 cm hosszú hengerré formázzuk. A hengerből levágunk két 4 cm-es, három 2 cm-es és egy 1 cm-es darabot. Egy kb. 5 cm-es vég megmarad.
A lemért marcipándarabokat golyókká formázzuk, és következőképpen állítjuk össze: A két nagy és a két közepes golyóból összeállítjuk a nagy hóembereket, a kicsiből és a harmadik közepesből pedig egy kis hóembert, esetleg dekortollal összeragasztjuk. A marcipán nagy, megmaradt végét elnegyedeljük és ételszínezékkel a csomagoláson található leírás alapján egyenként színezzük (1. ábra).
Díszítés:
Tipp:
Jól záró dobozban a Marcipán hóemberek kb. 2 hétig tárolhatók.



Legújabb cikkek

Sajttorta, az amerikai kedvenc
A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!


Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban
A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!


Készítsünk látványos süteményeket egyszerű praktikákkal!
Kreatív, mutatós sütiket készíteni egyáltalán nem ördöngösség! Az alábbi trükkök segítenek, hogy te is elkápráztathasd vendégeidet a legújabb desszertcsodáddal.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?