Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Minifánk édes csokis

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Minifánk édes csokis

1 csésze + 2 evőkanál liszt
fél evőkanál fahéj
1 felvert tojás
fél csésze tej
3 evőkanál étolaj
negyed csésze reszelt csoki
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

A elektromos fánksütő bemelegítése.

Elkészítés

A csésze 2, 5 dl- es.
A hozzávalókat robotgéppel összekeverjük. majd a fánksütő gépben 1-2 perc alatt elkészítjük. persze egyszerre csak 6-ot lehet elkészíteni:)
Ha csokisabbat szeretnénk, akkor fél csésze csokireszelék, és az olajat csökkentsük a felére.
Minifánk édes csokis

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
70 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
18 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!