
Mirindás szelet


Hozzávalók
A piskótához:
A krémhez:
A mázhoz:
Elkészítés
Előkészítés
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral.
Elkészítés
Az előkészített tepsibe terítjük a tésztát, majd megsütjük.
A margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd a túróval összedolgozzuk. A kihűlt piskóta tetejére simítjuk.
A pudingot a mirindában főzzük meg és a túrós krém tetejére egyengetjük.
Amikor megdermedt, vizes késsel felszeleteljük.
Tárolás


Mirindás szelet
Hozzávalók
A piskótához:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral.
Elkészítés
Az előkészített tepsibe terítjük a tésztát, majd megsütjük.
A margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd a túróval összedolgozzuk. A kihűlt piskóta tetejére simítjuk.
A pudingot a mirindában főzzük meg és a túrós krém tetejére egyengetjük.
Amikor megdermedt, vizes késsel felszeleteljük.
Tárolás

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?