Mirindás szelet
Hozzávalók
A piskótához:
6 evőkanál kristálycukor
6 evőkanál liszt
6 egész tojás
1 dl étolaj
2 evőkanál Dr. Oetker Holland Kakaó sütéshez
1 csomag Dr. Oetker Sütőpor
A krémhez:
25 dkg margarin
50 dkg túró
2 csomag Dr. Oetker Vanillincukor
25 dkg porcukor
A mázhoz:
8 dl Mirinda szénsavas üdítőital
2 csomag Dr. oetker Eredeti puding vaníliaízű
Elkészítés
Előkészítés
A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral.
Elkészítés
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk a cukor folyamatos hozzáadásával, majd hozzákeverjük egyesével a tojások sárgáját és az olajat. Ezután lazán a kakaóval és sütőporral elkever lisztet is beleforgatjuk.
Az előkészített tepsibe terítjük a tésztát, majd megsütjük.
A margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd a túróval összedolgozzuk. A kihűlt piskóta tetejére simítjuk.
A pudingot a mirindában főzzük meg és a túrós krém tetejére egyengetjük.
Amikor megdermedt, vizes késsel felszeleteljük.
Az előkészített tepsibe terítjük a tésztát, majd megsütjük.
A margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd a túróval összedolgozzuk. A kihűlt piskóta tetejére simítjuk.
A pudingot a mirindában főzzük meg és a túrós krém tetejére egyengetjük.
Amikor megdermedt, vizes késsel felszeleteljük.
Tárolás
Hűvös helyen tároljuk.
Kedvencnek jelölöm
Mirindás szelet
Hozzávalók
A piskótához:
6 evőkanál kristálycukor
6 evőkanál liszt
6 egész tojás
1 dl étolaj
2 evőkanál Dr. Oetker Holland Kakaó sütéshez
1 csomag Dr. Oetker Sütőpor
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral.
Elkészítés
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk a cukor folyamatos hozzáadásával, majd hozzákeverjük egyesével a tojások sárgáját és az olajat. Ezután lazán a kakaóval és sütőporral elkever lisztet is beleforgatjuk.
Az előkészített tepsibe terítjük a tésztát, majd megsütjük.
A margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd a túróval összedolgozzuk. A kihűlt piskóta tetejére simítjuk.
A pudingot a mirindában főzzük meg és a túrós krém tetejére egyengetjük.
Amikor megdermedt, vizes késsel felszeleteljük.
Az előkészített tepsibe terítjük a tésztát, majd megsütjük.
A margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd a túróval összedolgozzuk. A kihűlt piskóta tetejére simítjuk.
A pudingot a mirindában főzzük meg és a túrós krém tetejére egyengetjük.
Amikor megdermedt, vizes késsel felszeleteljük.
Tárolás
Hűvös helyen tároljuk.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?