Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Mirindás szelet

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető

Hozzávalók

A piskótához:

6 evőkanál kristálycukor
6 evőkanál liszt
6 egész tojás
1 dl étolaj

A krémhez:

25 dkg margarin
50 dkg túró
25 dkg porcukor

A mázhoz:

8 dl Mirinda szénsavas üdítőital
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral.

Elkészítés

A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk a cukor folyamatos hozzáadásával, majd hozzákeverjük egyesével a tojások sárgáját és az olajat. Ezután lazán a kakaóval és sütőporral elkever lisztet is beleforgatjuk.
Az előkészített tepsibe terítjük a tésztát, majd megsütjük.
A margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd a túróval összedolgozzuk. A kihűlt piskóta tetejére simítjuk.
A pudingot a mirindában főzzük meg és a túrós krém tetejére egyengetjük.
Amikor megdermedt, vizes késsel felszeleteljük.

Tárolás

Hűvös helyen tároljuk.
Mirindás szelet

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
33 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
12 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
3 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!