Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Nutellás csokoládétorta

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

A tészta:

10 tojás
10 evőkanál cukor
10 evőkanál liszt

A krém:

0,5 liter tej
400 g nutella
3 evőkanál cukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

A tészta

Első lépésként egy kakaós piskótát készítünk. A 10 tojás szétválasztjuk, a fehérjét felverjük. A sárgájához hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, majd a sütőporral elkevert lisztet és a kakaóport, végül a kakaós masszát óvatosan összeforgatjuk a felvert tojások fehérjével. tortaformában 180 fokon 30 percig sütjük.

A krém

Első lépésként a pudingot készítjük el. A tejet feltesszük forrni, a pudingport a cukorral, a vaníliás cukorral és egy kis tejjel csomómentesre keverjük, majd sűrű krémet főzünk belőle. Ha kihűlt, hozzáadjuk a nutellát, habverő segítségével csomómentesre keverjük és hűtőbe tesszük.
Ha a krém kellően lehűlt és már nem folyik, a piskótát háromfelé vágjuk, és megtöltjük a nutellás krémmel. A tetejét ízlés szerint díszítjük.
Nutellás csokoládétorta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
24 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
31 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
22 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!